Braşov: Ora exactă în sportul braşovean

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Ora exactă în sportul braşovean
Braşov: Ora exactă în sportul braşovean

Prezentarea tehnicianului italian Nicolo Napoli la FC Braşov este cel mai important eveniment sportiv al zilei. Din rândurile următoare puteţi afla şi ce rezultat a obţinut Naţionala condusă de Dan Calancea la Universiadă.

Primul amical pentru Napoli

FC Braşov va susţine sâmbătă primul amical al verii, urmând să întâlnească, de la ora 10.30, pe Gloria Bistriţa. Partida contra echipei lui Jean Pădureanu este prima pentru tehnicianul italian Nicolo Napoli. Stadionul care va găzdui această confruntare va fi stabilit în cursul zilei de astăzi. Tot azi, de la ora 13.30, la Stadionul „Tineretului”, va avea loc şi prezentarea oficială a antrenorului Nicolo Napoli. Primul test de verificare al „galben-negrilor” din această vară va putea fi urmărit în format LIVE TEXT, pe site-ul brasov.adevarul.ro.

Cupa României, faza judeţeană

Sediul Federaţiei Române de Fotbal a găzduit tragerea la sorţi a primei faze a Cupei României, ediţia 2009/2010. La această rundă vor participa câştigătoarele celor 42 de judeţe, la care se adaugă 98 de formaţii din liga a treia. Cele 70 de meciuri vor avea loc pe 15 iulie, de la ora 17.30, pe terenul formaţiilor mai slab cotate. Iată partidele pe care echipele braşovene le vor susţine în această fază: FC Râşnov – Unirea Tărlungeni; FC Săcele – CF Predeal; Royal Ghimbav – Victoria Bod; Inter Ena Făgăraş – Gaz Metan Târgu Mureş. Duelurile din faza următoare vor avea loc pe 29 iulie, de la ora 17.30.

Unirea Tărlungeni, înfrângere clară

Gruparea braşoveană din liga a treia, Unirea Tărlungeni, a fost învinsă ieri, la Braşov, de formaţia Gloria Bistriţa, scor 0-4. Golurile echipei lui Sandu Tăbârcă au fost marcate de Adrian Crăciun (min. 40), Andrei Enescu (min. 65 şi 70) şi Sergiu Pârvu (min. 89). Stadionul „Forex” va găzdui astăzi, de la ora 17.30, confruntarea amicală dintre Politehnica Iaşi şi Gloria Bistriţa.

România, victorie la Universiadă

Naţionala României de baschet masculin a învins aseară  reprezentativa similară a Italiei, cu 90-88 (29-29, 29-17, 20-15, 12-27). Partida a contat pentru faza semifinală a locurilor 13-16, din cadrul Campionatelor Mondiale Universitare. România va lupta pentru locul 13 cu Grecia, într-o dispută care va avea loc mâine, de la ora 16.00.

Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite