Braşov: Oferte speciale pentru o grădină de vis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Braşovenii pot alege dintre cele mai frumoase sezlonguri şi balansoare, grătare de tot felul sau piscine gonflabile.

Ce poate fi mai relaxant într-o zi de vară decât să savurezi o limonadă, tolănit pe un şezlong, la umbră. Marile lanţuri comerciale se bat în oferte pentru mobilier de grădină şi terasă, aşa că dacă aveţi norocul să staţi la casă puteţi alege din zeci de modele de şezlonguri, pavilioane sau piscine gonflabile.

În funcţie de mărimea grădinii, puteţi opta pentru un balansoar simplu şi o umbrelă sau, de ce nu, pentru un foişor pe care să îl instalaţi în spatele curţii.

Depinde însă şi de bugetul pe care l-aţi alocat pentru amenajarea spaţiului de relaxare. Un balansoar din oţel cu 3 locuri, de exemplu, care costă în jur de 350 de lei, iar un  pavilion de 300x300x250 cm ajunge la 160 de lei. Dacă doriţi să vă bronzaţi puteţi să vă întindeţi pe un şezlong comod al cărui preţ poate ajunge  până la 200 lei, în funcţie de utilitate şi de materialul din care este făcut. Pentru o şuetă cu prietenii, puteţi opta pentru o  bancă din lemn cu pernuţă care costă între 300 şi 350 de lei.

Piscine gonflabile pentru grădină

Dacă soarele este prea arzător vă recomandăm o piscină gonflabilă pe care să o instalaţi în grădină. Cea mai ieftină, de dimensiune mai mică, cu filtru pompă şi kit de reparaţie incluse nu costă mai mult de 140 lei. În cazul în care doriţi o piscină mai mare, rotundă, care are incluse un filtru pompă, o prelată pentru acoperire, o prelată de pământ, o scară şi un kit de întreţinere trebuie să scoateţi din buzunar cel puţin 1.500 lei.

Pentru copii, găsiţi minipiscine gonflabile, imprimate cu diverse desene, cu dimensiuni de 155x112 cm şi care costă 75 lei.


Oferta completă din magazinele braşovene o găsiţi în „Adevărul de Seară” - Braşov 

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite