Braşov: Octavian Abrudan: „Bogdan Stelea, varianta optimă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fundaşul echipei FC Braşov, Octavian Abrudan, crede că numirea lui Bogdan Stelea pe banca tehnică a „stegarilor” ar fi cea mai bună soluţie pentru gruparea de la poalele Tâmpei.

Acesta admite că va fi ciudată trecerea de la colegul Bogdan Stelea la „Mister”, însă îşi doreşte să colaboreze în continuare cu fostul internaţional. „Arnold” s-a retras din activitatea competiţională la sfârşitul sezonului recent încheiat, în prezent fiind secundul lui Răzvan Lucescu la echipa naţională. Actualii „stegari” declară că s-au înţeles foarte bine cu „Stelică”, motiv pentru care îşi doresc ca acesta să rămână la poalele Tâmpei.

Am avut o relaţie perfectă, de respect şi prietenie, cu Bogdan Stelea. Cred că el ar putea să ducă mai departe munca începută de Răzvan Lucescu, întrucât a colaborat mult timp cu el şi îi cunoaşte metodele de lucru. Eu cred că va fi greu pentru Bogdan să renunţe la echipa naţională şi să vină la Braşov. Toţi colegii s-au înţeles foarte bine cu el şi ne dorim să ducem mai departe munca pe care am început-o în sezonul trecut. Va fi ciudată puţin trecerea de la statutul de coleg, la cel de antrenor, însă nu s-ar schimba prea multe lucruri. Atâta timp cât va exista respect reciproc, totul va decurge perfect”, a comentat Abrudan pe marginea unei posibile numiri a lui Bogdan Stelea la cârma echipei FC Braşov.

S-a relaxat în Croaţia

Fundaşul originar din Cluj Napoca şi-a petrecut cea mai mare parte a vacanţei în sudul Croaţiei, la Dubrovnik. Acesta a petrecut şapte zile de vis alături de prietenă şi de câţiva prieteni. „În prima parte a vacanţei am stat acasă, la Cluj, alături de cei dragi, apoi am decis să mă relaxez în Croaţia. Oamenii de acolo sunt extrem de joviali şi liniştiţi. Mi-am propus să mă deconectez total de fotbal pe perioada vacanţei şi m-am bucurat de fiecare zi în parte. Oraşul Dubrovnik este foarte frumos, datorită vechimii. Are numeroase monumente istorice şi foarte multe atracţii turistice, astfel că nu ai timp să te plictiseşti. În plus, este extrem de liniştit şi curat. În anii trecuţi am vizitat nordul Croaţiei, iar în vara aceasta am vrut să văd şi sudul. A fost o experienţă plăcută pe care o voi repeta când voi avea următoarea ocazie”, a menţionat Octavian Abrudan.    

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite