Braşov: Octavian Abrudan: Avem forţa de a câştiga şi la Vaslui, şi cu Craiova acasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Octavian Abrudan: Avem forţa de a câştiga şi la Vaslui, şi cu Craiova acasă
Braşov: Octavian Abrudan: Avem forţa de a câştiga şi la Vaslui, şi cu Craiova acasă

Fundaşul echipei FC Braşov, Octavian Abrudan, a declarat, marţi, că formaţia sa are forţa de a câştiga şase puncte din următoarele două etape, cu FC Vaslui în deplasare, respectiv Universitatea Craiova, pe teren propriu.

"Putem să ne gândim la victorie în meciurile cu FC Vaslui şi cu Universitatea Craiova. După două etape avem patru puncte şi puteam avea şase dacă aveam şi noi puţin noroc în meciul cu Astra. Aşa cum ştie deja toată lumea, Astra a avut o singură ocazie de gol, noi am dominat meciul, însă am avut ghinionul ca mingea să nu intre în poartă. Şi anul trecut am avut astfel de probleme, să nu reuşim să marcăm din situaţii clare de gol, dar sper să trecem peste acest moment şi să ne dăm drumul la joc. Consider că avem forţa necesară de a câştiga şi la Vaslui, şi acasă cu Craiova. Până la urmă, anul trecut am câştigat în deplasare la Vaslui, am făcut egal acasă, iar cu Craiova am terminat la egalitate şi la ei şi la noi, deci cred că totul este posibil. În mod clar noi vom intra foarte determinaţi, pentru că vrem să facem uitat meciul cu Astra", a spus fundaşul braşovean, citat de Mediafax.

Şi mijlocaşul Cătălin Munteanu consideră că formaţia FC Braşov poate scoate un rezultat bun la Vaslui, chiar dacă urmează să întâlnească o echipă foarte bună. "Este clar că nu ne va fi uşor la Vaslui, pentru că este o echipă foarte bună care s-a întărit în această vară cu fotbalişti valoroşi. De asemenea, sunt destul de greu de bătut pe teren propriu, însă nu cred că e chiar imposibil să îi batem. Anul trecut am câştigat acolo şi de ce nu, putem spera la asta şi acum. Am vizionat meciul cu Astra şi am văzut greşelile pe care le-am făcut fiecare dintre noi, dar chiar şi aşa, se poate spune că am avut şi ghinion. Acum ne pregătim foarte bine şi ne gândim doar la meciurile care urmează. Se poate spune că avem un mic avantaj, pentru că FC Vaslui are de jucat miercuri o restanţă, dar chiar şi aşa, eu cred că au un lot numeros şi pot face faţă. Vom vedea ce va fi, dar e clar că noi mergem cu gândul la victorie", a menţionat Munteanu.

Partida FC Vaslui - FC Braşov, din etapa a III-a a Ligii I, se va disputa duminică, de la ora 19.00.

Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite