O nouă creşă pentru copiii braşovenilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

100 de copii din Braşov se vor putea bucura de noua creşă de pe strada Mecanicilor, lansată astăzi. Investiţia a costat 5.300.000 de lei, bani de la bugetul local.

Creşa este dotată în conformitate cu normele europene şi dispune de cinci dormitoare, săli de joacă, săli de mese, cabinete medicale, bucătărie şi camere de primire copii, magazie alimente, birou administrativ, spălătorie, uscătorie, călcătorie, croitorie.  

Creşa mai este prevăzută şi cu lift de persoane şi de alimente, rampă pentru persoane cu dizabilităţi şi dotări de ultimă generaţie în bucătărie.

Tot în această lună va fi extinsă cu 50 de locuri şi creşa de pe strada Aurora, creşa nr. 4, ajungând la 140  de locuri.

Numărul de locuri în creşele din Braşov

Odată cu lansarea noii creşe numărul de locuri în creşele din Braşov a ajuns la 560, fiind dispuse 80 de locuri în creşa din Noua, 100 de locuri în noua creşă de pe strada Jepilor, 40 de locuri la creşa de pe strada Cocorului, 100 de locrui la cea de pe strada Tudor Vladimirescu, 140 de locrui în creşa de pe strada Aurora şi 100 la creşa de pe strada Mecanicilor.  

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite