O jumătate de kilogram de haşiş urma să ajungă pe piaţa braşoveană

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din fericire, pe fir au intrat poliţiştii de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) şi procurorii DIICOT, care au oprit livrarea.

Drogurile erau aduse în Braşov de un bărbat de 32 de ani din Bârlad, care până să fie prins de poliţişti, apucase să livreze pe piaţă cantităţi importante de haşiş.

Timp de două luni, anchetatorii l-au monitorizat pe Marin D. şi au aflat că acesta avea un complice în Braşov, pe G.C., de 39 de ani, identificat ulterior, care prelua marfa şi o livra apoi cosumatorilor. În timpul monitorizării, anchetatorii au aflat că în data de 8 aprilie, moldoveanul urma să livreze complicelui 500 de grame de haşiş şi l-au aşteptat. Traficantul a fost oprit pe o stradă din cartierul Astra.

În urma controlului efectuat asupra autoturismului, am depistat cantitatea de 500 grame hașiș, ascunsă în magazia de CD-uri a autoturismului. Suspectul a fost reținut și prezentat instanței de judecată, care a dispus arestarea  lui preventivă, pentru o perioadă de 29 de zile, pentru trafic de droguri de risc. De asemenea, a fost identificată ulterior şi persoana care urma să preia drogurile, G. C.,39 ani din municipiul Braşov, pe numele acestuia fiind emis mandat de arestare preventivă în lipsă", a precizat comisarul şef Emanuel Samson din cadrul BCCO Braşov.

Anchetatorii spun că un kilogram de haşiş valorează pe piaţa drogurilor în jur de 5.000 de euro şi cel mai probabil drogurile livrate în Braşov erau aduse din Spania.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite