O fetiţă de 13 ani spune că a fost violată de fratele şi tatăl ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov au demarat o anchetă, după ce la urechile lor a ajuns faptul că o fetiţă de 13 ani a fost violată de fratele ei vitreg, în vârstă de 17 ani.

Între timp, suspect a devenit şi tatăl copilei, care ar fi încercat şi el să profite de minoră. Maria, în vârstă de 13 ani, i-a povestit unei mătuşi că înainte de Paşte, fratele ei vitreg, Ştefan, ar fi violat-o. Totodată, copila a susţinut că şi tatăl ei ar fi încercat să profite de ea, dar nu a reuşit. În momentul în care mătuşa fetei a auzit cele petrecute, s-a dus la Poliţie, împreună cu mama copilei.

Miercuri, fata a fost internată în centrul de plasament în regim de urgenţă de la Ghimbav şi i s-a făcut o evaluare psihologică.

Din păcate, probele biologice nu îi ajută pe anchetatori. „Medicii legişti au stabilit că victima este virgină şi are un himen complezent, adică elastic şi nu prezenta nicio leziune. Asta nu exclude însă întreţinerea unui raport sexual. Totodată aşteptăm şi raportul evaluării psihologice. Facem cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol, incest şi corupţie sexuală", a spus Lucreţia Teleky, prim procuror al Parchetul de pe lângă Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov. 

Fratele acuzat de viol susţine că este nevinovat. „Eu dorm cu tataia, iar Maria cu mama şi tata. Nu am făcut eu aşa ceva. Toată ziua sunt la muncă şi nu prea ne întâlnim. Astea sunt vorbe lansate de mătuşa mea pentru a se răzbuna pe mine. În schimb, mama mi-a zis că l-a văzut pe tata dându-se jos de pe Maria şi este posibil să se fi culcat cu ea", a spus Stefan Horvath, fratele vitreg al victimei.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite