O femeie băută bine a aruncat un căţeluş de la etaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Femeia, care creştea cinci căţei, era supărată că unul dintre patrupezi o muşcat-o de mână şi, drept urmare, l-a aruncat pe fereastră, de la etajul 1, pe cel mai mic dintre ei. Căţelul de numai două luni nu a murit, dar este în stare gravă.

Incidentul s-a petrecut ieri, în comuna Feldioara. Femeia s-a îmbătat şi l-a luat la bătaie pe unul dintre cei cânci câini pe care îi creşte, pe motiv că a muşcat-o de mână. După ce l-a bătut bine cu o bâtă, femeia l-a aruncat pe geam pe cel mai mic dintre patrupezi. Căţelul a fost găsit în agonie de reprezentanţii Asociaţiei „Milioane de prieteni“, care au fost alertaţi de vecinii braşovencei. 

Reprezentanţii ONG-ului au încercat să stea de vorbă cu femeia, dar nu au avut cu cine. Femeia miroasea a alcool, iar vecinii spunea că nu este pentru prima dată când „îşi altoieşte“ animalele de companie.

image

„Colegii mei au aflat că nu este pentru prima dată când îşi bate câinii. Vecinii au spus că deseori se întâmplă să agreseze animalele şi de faţă cu ai mei colegi a lovit unul dintre câini", a declarat Cristina Lapis, preşedinta Asociaţiei „Milioane de prieteni“.

Reprezentanţii ONG-ului au alertat Poliţia din Feldioara. Câinii se află acum în grija Asociaţiei „Milioane de prieteni“, iar căţeluşul aruncat de la etaj a scăpat cu viaţă, însă este în stare gravă. „Dacă Poliţia nu poate să ia atitudine împotriva acestei fapte, Asociaţia «Milioane de Prieteni» va intenta un proces penal acestei persoane", a mai spus  Cristina Lapis.

Stâpâna câinilor va fi trasă la răspundere pentru actul său de violenţă. 

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite