O copilă de 15 ani este dispărută de două săptămâni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fata a plecat din casa bunicilor în data de 1 martie, din Sânpetru, şi de atunci nimeni nu mai ştie nimic de ea. Poliţiştii spun că nu este pentru prima oară când minora pleacă de acasă.

Poliţiştii au fost sesizaţi de dispariţiei fetei, Cătălina Diana Grancea, în data de 8 martie, când bunica minorei le-a spus oamenilor legii că aceasta a plecat de-acasă şi nu s-a mai întors. Deşi poliţiştii au căutat-o peste tot, nu au reuşit să dea de urma ei.

Minora are 1,50 m înălţime, 40 de kilograme, ochi căprui şi la data dispariţiei era îmbrăcată cu pantaloni tip blue-jeans de culoare albastră şi o geacă de fâş de culoare albă.

„Polițiștii au stabilit ca aceasta a mai avut în trecut plecări voluntare de la domiciliu, fiind găsită vagabondând pe raza comunei Prejmer şi municipiului Braşov. Persoanele care pot da relații cu privire la acest caz sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să folosească Serviciul telefonic gratuit 112", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, comisarul şef Liviu Naghi.  

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite