O casieră şi doi administratori riscă ani grei de puşcărie pentru delapidare şi evaziune fiscală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suspecţii riscă ani grei de puşcărie pentru infracţiuni economice Foto: arhivă
Suspecţii riscă ani grei de puşcărie pentru infracţiuni economice Foto: arhivă

Poliţiştii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor au început urmărirea penală pe numele lor şi suspecţii sunt cercetaţi în stare de libertate.

Prima care a intrat în vizorul poliţiştilor este o femeie de 29 de ani, casieră la o societate comercială. Braşoveanca este acuzată de delapidare, după ce, în data de 9 aprilie a acestui an, şi-a însuşit din casieria societăţii suma de 5.900 de lei, bani pe care i-a folosit în interes personal.

Alţi doi braşoveni, de 34 şi 57 de ani, sunt cercetaţi pentru evaziune fiscală. „În calitate de administratori ai unei societăți comerciale, în perioada 2008-2009, s-au sustras de la plata obligațiilor fiscale către bugetul de stat, TVA și impozit pe profit, în cuantum de 70.000 lei, prin omisiunea înregistrarii în evidențele contabile ale firmei a unor venituri realizate ca urmare a comercializării de bunuri și produse, către mai mulți agenți economici, prejudiciu rămas nerecuperat până în prezent.", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, comisarul şef Liviu Naghi.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite