O braşoveancă şi-a omorât tatăl vitreg cu o bucată de lemn

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Femeia, în vârstă de 31 de ani, din satul Sebeş, comuna Hârseni, a încercat să se apere de bărbat, care o ameninţa cu un cuţit.  

Incidentul s-a petrecut în data de 28 aprilie. Victima, Emil Mezaros, de 55 de ani, a venit de la muncile câmpului băut bine. Bărbatul nu a avut stare şi a mers acasă la fiica lui, cu chef de ceartă. În curte, alături de femeie se mai afla şi fata lui vitregă, Sofia Matias. Bărbatul şi-a adus aminte că are cu ea un conflict mai vechi şi a scos un cuţit, după care a trecut la ameninţări. Speriată, femeia a încercat să se apere şi şi-a lovit tatăl vitreg cu o bucată de lemn, de mai multe ori, în zona capului şi a coastelor. Apoi, a pus mâna pe telefon şi a chemat Poliţia.

Pentru că bărbatul a mers pe picioarele lui acasă şi a spus că nu a păţit nimic, la faţa locului nu a fost chemată nicio ambulanţă. Numai că, la o zi după incident, bărbatul a fost găsit mort, în pat, de către mama lui.

În urma autopsiei, medicii legiştii au stabilit că bărbatul a murit din cauza loviturilor primite, astfel că fiica lui vitregă este cercetată acum, în libertate, pentru lovituri şi violenţe cauzatoare de moarte. Dacă va fi găsită vinovată, tânăra riscă până la 15 ani de închisoare.

Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite