O braşoveancă a fost nominalizată la premiul „Eroul anului CNN 2011“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Braşoveanca Daria Trifu, de 29 de ani, a fost nominalizată, la sfârşitul săptămânii trecute, pentru premiul „Eroul anului 2011 CNN“, de către artista, autoarea de publicaţii şi actriţa Leeorah Hursky din Cape Town, Africa de Sud.

Daria Trifu s-a născut în România şi a locuit în Braşov până la vârsta de 18 ani. S-a stabilit apoi în Canada, iar în prezent lucrează la Compania „Toronto Pictures Inc.". După 10 ani, Daria s-a întors în oraşul natal Braşov, pentru a turna cea mai recentă producţie şi a devenit un model pentru fetele din România. În Canada, Daria este preşedintele companiei „Adhara Properties Inc.", încă din 2003. În anul 2005, a creat revista „Daria!", din 2001 este vicepreşedintele companiei publice „Toronto Pictures Inc." (TTOPF), iar în 2005, a fondat „Toronto Pictures Film Academy of Ghana". În prezent este Ambasador de Celebritate pentru „Humanity Healing Foundation" (USA).

„Daria Trifu, împreună cu Bruno Pischiutta, abordează cele mai evitate subiecte. Au acoperit teme generale printre care şi mutilarea genitală a femeilor în filmul „Punctured hope", bulimia şi anorexia în „Maybe", iar acum lucrează necontenit la completarea bugetului pentru ultimul lor film, „Abused in America", care se filmează la Braşov", a spus Leeorah Hursky, actriţa care a nominalizat-o pe Daria pentru premiul „Eroul anului CNN 2011", potrivit prinbrasov.com.

Deschisă tuturor categoriilor de oameni

Daria crede că barierele umanităţii sunt ridicate şi mapamondul devine unul. Ca rezultat, ea angajează oameni din diferite categorii sociale şi din toate ţările. În plus, 10% din profitul filmelor produse de Daria, este canalizat înapoi către comunitate. În Ghana, banii sunt folosiţi pentru a construi infrastructura într-un sat, iar 10% din profitul obţinut din filmul „Abused  in America", pe care se pregăteşte să-l filmeze acum, la Braşov va merge către un centru de reabilitare a delicvenţilor juvenili din Pasadena, California.

Potrivit aceleiaşi surse, Daria şi Bruno creează acum „Film Academy of Swaziland in Africa“. În acest moment, ei se află la Braşov unde pregătesc filmările peliculei de lung metraj, „Abused in America“, şi deschid „Braşov International Film Festival & Market“ şi „Brasov Film Center“.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite