O braşoveancă a fost înjunghiată de concubinul ei, cu un cuţit de bucătărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Femeia a fost lovită în zona abdomenului şi starea ei de sănătate s-a agravat. Concubinul victimei a fost reţinut deja pentru tentativă de omor.

Incidentul s-a petrecut sâmbătă, într-o garsonieră închirată, pe strada Alexandru cel Bun, unde cei doi trăiau în concubinaj. În dimineaţa zilei de sâmbătă, Aurelia A., de 55 de ani, s-a luat la ceartă cu iubitul ei, Constantin I., cu 12 ani mai tânăr. Pe fondul consumului de alcool, cei doi s-au luat la bătaie. În timpul altercaţiei, bărbatul a pus mâna pe un cuţit de bucătărie şi a înjunghiat-o pe concubina lui în abdomen.

Poliţiştii spun că femeia s-a dus la spital de-abia ieri, când rana ei s-a agravat. „Întrucât starea sănătății sale s-a agravat, s-a intervenint chirurgical și pacienta a rămas internată în spital. În urma examinării medico-legale s-a statibilit ca acesteia i-a fost pusă viața în primejdie. Ca urmare suspectul a fost reținut ieri, în locuința menționată anterior, de polițiștii Serviciului de Investigaţii Criminale, sub aspectul savârșirii infracțiuni de tentativă de omor, urmând ca azi să fie prezentat instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, comisarul şef Liviu Naghi.

Constantin I. are mari şanse să ajungă după gratii, fiindcă nu este pentru prima dată când el îşi agresează concubina.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite