Braşov: Nuntă cu viol de băieţei la Vulcan! (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Nuntă cu viol de băieţei la Vulcan! (UPDATE)
Braşov: Nuntă cu viol de băieţei la Vulcan! (UPDATE)

Doi copii de 7 ani spun că au fost violaţi la marginea unei păduri. Presupuşii violatori sunt alţi doi minori din localitate, care sunt doar cu câţiva ani mai mari decât ei.

Agresiunea s-a petrecut duminică seara, în timp ce Cristinel C., şi Mădălin C. se aflau cu părinţii la o nuntă în comuna Vulcan. La un moment dat, cei doi au fost acostaţi de alţi doi minori, Sorin S., în vârstă de 9 ani, şi Vasile L., de 11 ani, după care au fost duşi cu forţa la liziera pădurii şi obligaţi să întreţină raporturi sexuale anale. După ce au reuşit să scape din mâinile agresorilor, copiii s-au dus repede la părinţi şi le-au povestit cele întâmplate. Mama unuia dintre copii abuzaţi spune că fiul ei nu a fost ademenit în vreun fel ci pur şi simplu a fost luat pe sus pe cei doi agresori.

Legaţi de copac şi violaţi
 „I-au legat pe amândoi cu mai multe sfori de un copac. Băiatul meu nu îl vedea pe celălat copil fiindcă între ei erau nişte tufe. Am fost la poliţie şi lăsăm legea să îşi facă treaba. Îmi este foarte ruşine de cele întâmplate”, a spus Marilena Cursaru, mama lui Mădălin C. Familia unuia dintre presupuşii violatori, respectiv a lui Vasile L., susţine că acesta este nevinovat. „Copilul nu ne-a zis nimic, până când nu ne-am trezit, miercuri, cu poliţia la uşă. Ei ne-au spus ce s-a întâmplat, că altfel băiatul nu a zis nimic şi s-a purtat normal. Eu nu cred că a făcut aşa ceva fiindcă dacă ar fi fost el, să zicem, de ce n-ar fi fost violaţi până acum şi alţi copii din sat?”, a declarat cumnata lui Vasile L., Nicoleta  Ferar. 

„A recunoscut de frica poliţiei!”
Asta susţine bunica lui Vasile. Bătrâna, în vârstă de 74 de ani, spune că de când se ştie, la uşa ei nu a venit niciodată poliţia. „Suntem săraci, dar cinstiţi. Cum să facă nepotul meu aşa ceva? Când a venit poliţia şi mi-a zis ce s-a întâmplat, am început să plâng. Mi-a spus doar că atunci când l-a dus la poliţie să îl ancheteze a recunoscut de frică, să nu îl bată şi i s-a spus că e în avantajul lui dacă recunoaşte”, a precizat Paraschiva Lăcătuş, bunica lui Vasile.

Declaraţie
„În cursul  zilei de miercuri a fost depusă o sesizare în acest sens, urmând să stabilim ce s-a întâmplat”-comisar şef Liviu Naghi, IPJ Braşov

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite