Nuno Diogo vrea să joace cu Dinamo în Cupa României

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fundaşul braşovean Nuno Diogo (la minge) a marcat golul victoriei cu Timişoara
Fundaşul braşovean Nuno Diogo (la minge) a marcat golul victoriei cu Timişoara

Fundaşul portughez al echipei FC Braşov, Nuno Diogo, a fost votat jucătorul meciului  FC Braşov - FC Timişoara, scor 1-0, în sondajul iniţiat pe site-ul oficial al clubului, www.fcbrasov.ro. 

Autorul golului victoriei a fost votat cel mai bun jucător al partidei de 23 % dintre participanţii la sondaj. Pe locurile următoare s-au clasat Rui Duarte, care a primit 22 % din voturi , Dorel Zaharia  19%, Mihai Roman 16% şi Ezequias, cu 15 % din voturile exprimate de fani.

Sunt extrem de fericit că am reuşit să marchez în meciul cu Timişoara, însă mai important este că am obţinut toate cele trei puncte. Este o victorie mare, de care aveam nevoie pentru a nu rata contactul cu echipele din fruntea clasamentului. Când am venit în vară la FC Braşov ştiam că voi găsi un grup puternic şi o echipă care se poate bate cu şanse reale la un loc de Europa League.

Cred că suntem în grafic, mai ales că am obţinut şi calificarea în semifinalele Cupei României. Toate echipele calificate în semifinale sunt formaţii puternice, însă eu aş prefera să jucăm cu Dinamo, pentru că ne dorim să ne luăm revanşa după eşecul din campionat", a declarat Nuno Diogo pentru site-ul oficial al clubului.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite