Braşov: Nu s-au putut abţine de la alcool

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi şoferi nu s-au putut abţine de la băutură înainte de a se urca la volan. Spre marele lor ghinion, ei au fost opriţi în trafic de poliţişti şi riscă să se aleagă cu dosare penale.

Primul care a picat în plasa oamenilor legii a fost un bărbat de 36 de ani din comuna Bran. Ioan S. a fost tras pe dreapta duminică seara, cu ocazia unui control de rutină. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au descoperit că şoferul nu avea permis de conducere pentru nici o categorie. Mai mult, aparatul etilotest a stabilit că brăneanul avea o alcoolemie de 0,48 mg/l alcool pur în aerul  expirat. Drept urmare lui Ioan S. i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.


Un sibian circula băut şi fără numere de înmatriculare

Cel de-al doilea şofer verificat de poliţişti a fost un bărbat de 32 de ani din comuna Turnu-Roşu, judeţul Sibiu. Ioan C. a fost oprit, ieri, în localitatea Sâmbăta de Jos. Oamenii legii au constatat şoferul conducea un autoturism neînmatriculat şi mai mult, în urma testării alcoolscop, a rezultat că acesta avea o alcoolemie de 0,17 mg/l alcool pur în aerul respirat. ”Conducătorului auto i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei”, a precizat comisarul şef Liviu Naghi, purtător de cuvânt al IPJ Braşov.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite