Nouă ani închisoare pentru profesorul de sex din Sfântu Gheorghe, judeţul Covasna

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Judecătoria Sfântu Gheorghe a decis să-l condamne la nouă ani închisoare cu executare pe Tatar Gergely (42 de ani), profesorul de pian de la Liceul de Artă „Plugor Sandor" din localitate, acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu două eleve de-ale sale, ambele minore.

Magistraţii s-au pronunţat luni, iar decizia nu este una definitivă, ea putând fi atacată cu recurs, în termen de zece zile de la comunicare. Profesorul de pian a fost acuzat de act sexual cu un minor şi şi-a recunoscut faptele încă de la bun început. Şi elevele, în vârstă de 14, respectiv 16 ani, au recunoscut că s-au iubit cu dascălul lor.

Cazul a ieşit la iveală în luna noiembrie a anului trecut, când tatăl uneia dintre minore a intrat în posesia jurnalului acesteia şi a aflat că fiica lui s-a iubit cu profesorul de pian. Imediat părintele a depus plângere la Poliţie şi a informat şcoala cu privire la cele întâmplate.

Profesorul Tatar Gergely preda de aproape 20 de ani la Liceul de Artă „Plugor Sandor" şi toată lumea avea numai cuvinte de laudă la adresa lui. Era considerat unul dintre cei mai buni pianişti din judeţul Covasna şi un pedagog excepţional. „Tot timpul a avut elevi buni, copii bine pregătiţi, era considerat un porfesor de frunte al liceului", a declarat directoarea liceului, Szebesztyn Lazar Eniko.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite