Noi audieri în dosarul crimei din cartierul Noua

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Erwin Preşmereanu a fost condamnat la închisoare Foto. Adevărul Braşov
Erwin Preşmereanu a fost condamnat la închisoare Foto. Adevărul Braşov

Magistraţii Curţii de Apel Braşov au audiat, ieri, o serie de martori în dosarul uciderii doctoriţei Violeta Teodorescu. 

Audierile au început la ora 13.00 şi s-au încheiat seara, la ora 20.00. Printre martorii care au dat declaraţii în faţa instanţei s-au numărat fratele Violetei Teodorescu, apropiaţii familiei Teodorescu, o angajată şi un asociat al avocatului. Totodată au mai fost chemaţi să dea declaraţii şi asociata lui Jolan Pulcă, mama lui Erwin Preşmereanu, având în vedere că cele două au înfiinţat un cabinet de traduceri, al cărui sediu se află în fostul birou al Elodiei Ghinescu.

Doctoriţa Violeta Teodorescu a fost ucisă în luna martie a anului trecut. Suspectul principal, Erwin Preşmereanu a fost condamnat la 16 ani închisoare pentru uciderea Violetei Teodorescu, soţia avocatului Victor Teodorescu. Acesta din urmă este judecat în continuare la Curtea de Apel Braşov pentru instigare la omor calificat. El este bănuit că l-ar fi tocmit pe Erwin Preşmereanu să-i ucidă soţia pentru a-i încasa poliţa de asigurare.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite