Noaptea Devoratorilor de Publicitate, la Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spectacolul a durat toată noaptea. Foto: Arhivă
Spectacolul a durat toată noaptea. Foto: Arhivă

Gala din acest an va fi una deosebită, despre care organizatorii spun că se va asemăna cu Galele Oscar, dar în domeniul reclamelor. Un bilet de intrare la evenimentul de la Reduta costă 35 de lei.

A 30-a Noapte a Devoratorilor de Publicitate va aduce publicului braşovean o Ediţie Festivă. Evenimentul, marca Jean-Marie Boursicot îl are ca producător general pe binecunoscutul actor, producător şi regizor Dan Chişu. În această seară vor fi aduse, în lumina reflectoarelor, creaţiile valoroase din lumea publicităţii.

Pentru că este o ediţie festivă, publicul va participa activ la spectacol şi va avea posibilitatea să câştige şi premii la concursurile care vor fi organizate în pauze.  

Totul a început în 1973, când Jean Marie Boursicot, fascinat de reclamele văzute la televizor şi în sălile de cinema, a început să colecţioneze spoturi şi filme publicitare din toată lumea. Astfel s-a născut un spectacol unic, „La Nuit de Publivores" (Noaptea devoratorilor de publicitate), care este reprezentat anual în peste patruzeci de ţări. Evenimentul a fost organizat pentru prima dată în România, în 1995.

La Braşov, evenimentul se va desfăşura în această seară, de la ora 21.00, la centrul Cultural Reduta, iar bilete se mai găsesc la Libraria Cărtureşti, în Piaţa Sfatului, la numărul 20. Spectacolul durează toată noaptea şi vor fi prezentate seturi noi de clipuri din colecţia cinematecii Jean Marie Boursicot. Una dintre temele dominante este ecologia.

Noaptea Devoratorilor de Publicitate mai este organizată în acest an şi în Iaşi, Timişoara, Sibiu si Cluj-Napoca, ultimul spectacol fiind programat în 11 decembrie 2010.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite