Nemţii caută studenţi români, pentru a le da de lucru în vacanţa de vară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă organizează selecţie pentru studenţii şi masteranzii care doresc să lucreze în vacanţa de vară în Germania, pentru o perioadă de cel puţin două luni. Condiţia principală de participare este cunoaştere limbii germane.

Selecţia se desfăşoară în perioada 16 noiembrie şi 16 decembrie, la sediul Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Bucureşti, str. Avalanşei nr. 20-22, sector 4, parter, în cadrul Direcţiei Internaţionale EURES şi Mediere. Se pot înscrie la selecţie tinerii cu vârsta între 18 şi 35 de ani care sunt studenţi sau masteranzi la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii, colegiu tehnic sau colegiu şi care au cunoştinţe foarte bune de limbă germană.

Dosarul de înscriere trebuie să conţină următoarele documente: copia actului de identitate (valabil minim şase luni); opţional copie a paşaportului (valabil minim şase luni), adeverinţă de la facultate în care să se specifice anul de studii şi ce tip de cursuri urmează; dovada acreditării unităţii de învăţământ, în cazul unei universităţi particulare; copie a foii matricole (cu excepţia studenţilor din primul an de studiu); recomandare de la unul din profesorii de la facultate; 3 poze tip paşaport. După depunerea dosarului, solicitanţii de loc de muncă sezonier în Germania vor susţine şi un test de limba germană.

Detalii şi informaţii suplimentare despre selecţie se pot obţine telefonic, la numerele de telefon 021.337.21.94 sau 0758.236.632

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite