Braşov: Naţionala de baschet se pregăteşte în Poiana Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Naţionala de baschet se pregăteşte în Poiana Braşov
Braşov: Naţionala de baschet se pregăteşte în Poiana Braşov

Naţionala de baschet masculin a României se va reuni la 1 august, în Poiana Braşov, având programate cinci meciuri amicale, înaintea disputării celor oficiale din preliminariile Campionatului European din 2009.

Reprezentativa României va juca trei meciuri amicale cu reprezentativa Luxemburgului (la Ploieşti) şi încă două, în deplasare, cu fosta campioană mondială Grecia, la Atena.

În 15 august, în deplasare, România va juca partida oficială din preliminariile CE din 2009, cu Cipru, pentru ca următoarele meciuri din grupa B să aibă loc cu Belarus (19 august, acasă), cu Elveţia (26 august, deplasare) şi cu Albania (29 august, acasă).

După disputarea în 2008 a primelor patru partide din grupa B a preliminariilor Campionatului European (Divizia B), naţionala României ocupă locul doi, cu 6 puncte, după liderul Belarus (8), dar înaintea Elveţiei, Ciprului (5) şi Albaniei (5).

Făcând referire la perioada de pregătire a lotului naţional, antrenorul braşovean Dan Calancea a comentat pe marginea acestui subiect: „Mai avem doar câteva zile libere, după care vom relua pregătirile. Trebuie să ne antrenăm la intensitate maximă pentru că ne aşteaptă meciuri foarte grele. Ne propunem să ajungem la Campionatul European şi trebuie să învingem naţionala Ciprului. Belarus este cea mai valoroasă selecţionată a grupei, dar avem avantajul că vom juca împotriva lor pe propriul teren. Avem forţa necesară să ajungem la Europene”.

Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite