Naivitatea l-a costat pe un pensionar 1.200 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bătrânul a fost prădat de un cuplu de tineri, la care s-a dus în vizită înainte de Crăciun. Gazdele i-au furat portofelul, în care pensionarul îşi ţinea cardul bancar şi codul PIN, scris pe o bucată de hârtie.

După ce şi-a încheiat vizita, păgubitul s-a dus liniştit acasă, iar cei doi soţi au dat fuga la bancomat şi au retras din ATM suma de 1.285 de lei. Când pensionarul a constatat că nu mai are portofelul, a anunţat poliţia.

„În data de 08.02.2011,în urma investigațiilor desfășurate de poliţiştiil Secţiei 2 Poliţie Brașov au fost identificați G.Samu, 24 ani și G.Rita, 20 ani, ca suspecți în cazul furtului comis, în data de  13.12.2010, în imobilul din municipiul Brașov, unde locuiesc fără forme legale. Polițiștii l-au reținut pe G.Samu, iar magistrații brașoveni au dispus cercetarea lui în stare de libertate, împreună cu G.Rita, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos", a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, comisarul şef Liviu Naghi.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
image
image
image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite