220.000 lei pentru îmbunătăţirea mobilităţii în Zona Metropolitană Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consilierii locali au aprobat astăzi ca Municipiului Braşov să participe cu suma de 220.000 lei la elaborarea unui studiu privind îmbunătăţirea mobilităţii în Zona Metropolitană Braşov, în cadrul programului de cooperare teritorială INTERREG IVC.

Proiectul are ca scop elaborarea unui studiu cu privire la îmbunătăţirea managementului traficului şi a mobilităţii în zona Centrului Istoric al Municipiului Braşov şi analizarea oportunităţii de dezvoltare a unui punct de transfer intermodal rutier - feroviar în zona Metropolitană Braşov.

În şedinţa Consiliului Local de astăzi s-a aprobat ca fondurile de 220.000 lei, echivalentul a 49.600 euro din care 40.000 euro valoarea studiului şi 9.600 euro TVA la un curs estimativ de 4,5 lei/euro să fie alocate Asociaţiei Metropolitane Braşov pentru elaborarea acestui studiu.

Din suma cheltuită efectiv, vor fi recuperate fonduri în cadrul proiectului european în proporţie de 98% conform nivelului de rambursare aprobat prin contractul de co-finanţare şi vor fi restituite bugetului local al Municipiului Braşov.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite