Motocicliştii au făcut spectacol la Predeal FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sute de motociclişti au fost aplaudaţi la scenă deschisă în staţiunea montană. Amatorii sportului pe două roţi cu coborât de pe Platoul „Trei Brazi" până în centrul Predealului şi au putut fi admiraţi de mii de persoane

Imediat după paradă motocicliştii s-au oprit în faţa Gării unde au făcut mai multe cascadorii pe două roţi. Cel mai aşteptat moment de acobaţie a fost cel oferit de campionul european şi mondial Kevin Carmichael, invitalul special al evenimentului.

image

„ Aceste cascadorii sunt foarte periculoase, dar senzaţia este unică. Eu sunt foarte pasionat de motoare şi practic acest sport de la vârsta de şapte ani. Este prima dată când vin în România şi îmi place foarte mult. Tot ce ştiam până acum despre România este mitul lui Dracula. Chiar vreau să merg să vizitez castelul de la Bran", a spus sportivul.

image

Campionului i s-au alăturat şi motocicliştii de la Lemon Bikers, care au oferit publicului casacadorii cu grad înalt de periculozitate. „Riscul de accidentare este foarte mare şi pentru a efectua acrobaţii cu motorul îţi trebuie foarte multe ore de antrenament şi o motocicletă potrivită", a spus Silviu Ion, de 32 de ani din Bucureşti, de la Lemon Bikers.

image

De la demonstraţiile oferite pe platoul Gării Predeal nu au putut lipsi nici femeile. Două iubitoare de motoare i-au încântat pe cei prezenţi cu numere de burning-out. „Sunt îndrăgostită de motocicletă de când eram mică şi de peste 10 ani fac tot felul acrobaţii cu ea. Nu contează că sunt femeie, motocicleta e aceeaşi, indiferent cine urcă pe ea", a spus Nana Mihăilescu, 34 de ani, din Bucureşti.

După terminarea demonstraţiilor, motocicliştii s-au adunat, din nou, pe platoul „Trei brazi", unde au continuat distracţia.

image

Organizatorii spun că la Predeal s-au adunat 10.000 de motociclişti. „Participarea de anul acesta este mult mai mare decât în 2009. Au venit motociclişti şi din Germania, Belgia şi Polonia", a spus Iulia Drăguţ, organizator East European Motor Show.

image

Concert extraordinar Cargo

În cadrul „European Motor Show" au  loc 18 concerte live de muzică rock. Invitata specială din această seară este trupa Cargo. Nu vor lipsi petrecerile cu muzică house, techno şi disco non-stop, concursurile de motoare modificate manual, competiţia Miss Motor Show, un show gastronomic oferit de  Maestrul Ştefan Bercea de la Cabana Vânătorilor şi o degustare de vinerui cu somelierul Sergiu Nedelea.

Atmosfera incendiară va fi completată de spectacole de striptease, demonstraţii de tatuaje, dar şi un concurs de băut bere. Biletul de intrare în campigul unde vor fi concertele costă 30 de lei.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite