Braşov: Motocicliştii din Europa se adună la Predeal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai mare eveniment motociclistic este organizat în partea de est a Europei, la Predeal. Timp de trei zile, în perioada 10 - 12 iulie, se va desfăşura festivalul East European Motor Show.

Manifestarea se adresează motociciliştilor, fiind similară altora consacrate din Europa. În zilele festivalului care vor avea loc la 25 km de Braşov, vor avea loc şi concerte rock cu trupe din ţară şi din străinătate.

Primele formaţii care au confirmat participarea la această ediţie sunt suedezii de la Sister Sin, Trooper, Guerilllas, Hightlight Kenosis, ACT, Tiarra, Aia, True Mind, Black Jack, Inopia, 9,7 Richter, Fireball şi Interzis.

Pe lângă show-urile explosive ale rockerilor, vor avea loc concursuri, bătăi organizate între femei, dar şi demonstraţii de cross. De asemenea, împătimiţii de motoare se vor delecta la un concurs Miss Motorshow, unul de tatuaje şi striptease.

Programul special pentru turat motoarele fără tobe de eşapament va fi în fiecare seară, de la 21.55 la 22.00.

Bijuteriile motocicliştilor, premiate

Cea mai mare competiţie de motociclete transformate din România include toate mărcile de astfel de vehicule fabricate acum în lume.

Concurenţii sunt obligaţi să se prezinte la Predeal cu motociclete transformaqte artisanal. Înscrierile se vor face vineri, iar sâmbătă este premierea.

Primii clasaţi în concurs vor câştiga 1.000 de euro – premiul I, 700 de euro, locul II şi 300 de euro pentru locul III. La eveniment, accesul va fi pentru bikeri non-stop, iar pentru public de la ora 9.00 la ora 24.00. Preţul unui bilet va fi de 10 euro.

Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite