Braşov: Mort după ce a fost bătut de fiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Este vorba despre un braşovean de 52 de ani, din satul Dopca. Bărbatul a fost lovit cu un par în cap de fiul său vitreg. Deşi, iniţial, a existat suspiciunea unei crime, medicii legişti au stabilit că victima a murit de infarct.

Conflictul dintre cei doi bărbaţi a izbuncit azi noapte, când Gheorghe Făţan, de 20 de ani, s-a întors băut acasă şi i-a cerut bani tatălui său. Viorel Coşcodar, 52 de ani, a refuzat şi de aici a izbuncit scandalul. Cearta între tată şi fiu s-a transformat rapid într-o bătaie, Coşcodar lovindu-şi odrasla cu o lopată. Tânărul nu a stat prea mult pe gânduri şi l-a lovit în cap pe tatăl său cu un par. În urma loviturii, bărbatul a căzut şi nu s-a mai ridicat de la pământ.

Agresorul s-a ascuns în pădure

Speriat de ceea ce a făcut, Gheorghe Făţan a fugit în pădurea din sat şi de acolo a sunat la numărul de urgenţă 112. Tânărul le-a povestit dispecerilor cum şi-a lovit tatăl şi le-a spus că l-a lăsat zăcând în curtea casei, cu menţiunea că acesta mai este încă în viaţă. Până când echipajele de intervenţie au ajuns la faţa locului, Viorel Coşcodar murise. Poliţiştii l-au căutat pe agresor pereţ de câteva ore, însă Gheorghe Făţan nu a fost de găsit. După ce l-au prins, oamenii legii l-au dus la audieri. „Tânărul în cauză a fost lăsat să plece întrucât rezultatul autopsiei a arătat că victima a avut o moarte patologică neviolentă. Decedatul era cunoscut ca suferind de afecţiuni cardiace”, a precizat comisarul şef Liviu Naghi, purtător de cuvânt al IPJ Braşov.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite