Braşov: Robert Ilyes: „Putem ajunge în Europa cu Viorel Moldovan”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Robert Ilyes: „Putem ajunge în Europa cu Viorel Moldovan”
Braşov: Robert Ilyes: „Putem ajunge în Europa cu Viorel Moldovan”

Căpitanul echipei FC Braşov, Robert IIyes, se aşteaptă la un meci dificil la Alba Iulia, însă este convins că braşovenii pot obţine toate cele trei puncte. În prima etapă a Ligii I, FC Braşov va întâlni sâmbătă, în deplasare, de la ora 18.00, pe Unirea Alba Iulia.

Vom avea un meci dificil cu Unirea Alba Iulia, pentru că întâlnim o grupare nou-promovată, care vine cu mult entuziasm în prima ligă. Noi avem experienţa acumulată în prima divizie şi eu zic că ne vom întoarce cu puncte de la Alba Iulia. Este dificil pentru un antrenor să vină la echipă cu doar câteva zile înainte de startul campionatului. Vom încerca să-l ajutăm pe Viorel Moldovan să treacă peste perioada de acomodare şi ne dorim să începem cu dreptul campionatul. Viorel Moldovan şi-a demonstrat valoarea de la primele antrenamente. Ne-a strâns în jurul lui, a vorbit tot timpul cu noi şi acest lucru ne dă încredere pentru meciuri”, a declarat Ilyes, înaintea primului antrenament de astăzi.

Atacantul Alexandru Piţurcă este convins că FC Braşov poate obţine în acest sezon calificarea în Europa League. „Mă simt excelent la FC Braşov. Băieţii m-au primit foarte bine, pe câţiva dintre ei îi cunoşteam, astfel că pot spune că totul este în regulă. Eu sper ca în două săptămâni să fiu apt din punct de vedere fizic. Dacă nu aveam convingerea că ne puteam califica în Europa League nu veneam aici. Acesta este principalul nostru obiectiv şi sperăm să-l îndeplinim. Eu îmi voi face datoria cu orice antrenor. Viorel Moldovan a fost un jucător exponenţial şi nu cred că va avea probleme ca antrenor. Eu sunt convins că am foarte multe lucruri de învăţat de la el”, a subliniat Alexandru Piţurcă.

                                                            

image

Un nou transfer din Portugalia



Altfel, portughezul Nuno Miguel Pereira Diogo (foto) a început de astăzi antrenamentele cu FC Braşov şi urmează să semneze în câteva zile un contract cu echipa pregătită de Viorel Moldovan. Fundaşul de 28 de ani a efectuat în această dimineaţă vizita medicală la Spitalul Judeţean Braşov, iar de la ora 10.30 a participat la prima şedinţă de pregătire sub comanda lui Viorel Moldovan. Nuno Diogo a mai jucat pentru echipa a doua la Sporting Lisabona, Salgueiros, Penafiel, Leixões, iar în sezonul trecut a evoluat la CS Otopeni.

Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite