Modificările codului fiscal sunt explicate contracost

0
Publicat:
Ultima actualizare:
 30 de persoane se vor putea înscrie la curs. Foto: ADS
30 de persoane se vor putea înscrie la curs. Foto: ADS

Neclarităţile legislative apărute prin modificarea codului fiscal vor fi dezbătute la cursurile organizate de Camera de Comerţ Braşov.

Cele peste 80 de pagini care cuprind modificările legislative rămân neclare pentru reprezentanţii firmelor braşovene care trebuie să le aplice. În această lună, la Camera de Comerţ şi Industrie se organizează cursuri pentru explicarea noilor norme.

Sunt mulţi cei care au probleme cu aplicarea normelor prevăzute de Codul Fiscal. De obicei, modificările crează semne de întrebare, iar cea mai bună soluţie este ca interpretarea acestora să fie făcută de persoane avizate ", a explicat Nicolae Ţucunel, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Braşov.

140 de lei, taxa de înscriere

Cursurile vor avea loc în perioada 19-20 ianuarie, începând cu ora 16.00, la sediul Camerei de Comerţ şi Industrie Braşov. Firmele, membre CCI, care vor dori să-şi trimită reprezentanţi la specializare trebuie să plătească 100 de lei, plus TVA, de persoană.

Pentru celelalte firme, taxa de participare este de 140 de lei, plus TVA. Seminarul va fi susţinut de un expert contabil şi va fi interactiv. Doar 30 de persoane vor putea lua parte la curs, însă reprezentanţii Camerei de Comerţ promit că, la cerere, vor relua lecţiile referitoare la codul fiscal.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite