Moaştele Sfântului Nectarie vor fi duse înapoi în Grecia (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi se încheie pelerinajul de la Biserica „Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena" din cartierul Răcădău, unde s-a aflat racla cu osemintele sfinte.

UPDATE, ORA 11.00Coadă la minuni, la Biserica din Răcădău. Sute de braşoveni de toate vârstele s-au înghesuit, în această dimineaţă, în faţa altarului Bisericii „Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena" pentru a atinge racla cu osemintele sfinte ale Sfântului Nectarie, vindecătorul de cancer, care s-a aflat pentru ultima zi la Braşov. Coada de credincioşi se întindea pe o distanţă de 50 de metri.

image

„Am venit să ne rugăm şi să atingem moaştele pentru sănătatea familiei, dar mai ales a copiilor. Nu am reşuşit să vin până acum aşa că astăzi am lăsat toată treaba şi am venit la biserică", a declarat braşoveanca Elena Mititelu.

ORA 8.00 De dimineaţă, începând cu ora 09.00, se vor oficia Paraclisul Sfântului Nectarie şi Sfântul Maslu, iar după ora 11.00 se va pregăti ducerea raclei înapoi în Grecia.

Sfintele Moaşte au fost aduse la Braşov vinerea trecută şi, potrivit preotului Corneliu Gârbacea, parohul bisericii, peste 10.000 de credincioşi s-au închinat la racla cu osemintele sfânte.

Moaştele Sfântulului Nectarie sunt păstrate în Catedrala Mitropolitana „Înălţarea Domnului" din oraşul Koropi din anul 1975 şi sunt cunoscute pentru miracolele săvârşite mai ales în cazul bolnavilor incurabili.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite