Braşov: Mitingul aviatic, întârziat de ceaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Mitingul aviatic, întârziat de ceaţă
Braşov: Mitingul aviatic, întârziat de ceaţă

Startul celei de-a doua ediţii a „TransilvAero Show” aşteptat atât de piloţi, cât şi de pasionaţii de avioane, de pe Aerodromul „Mircea Zorileanu”, din Ghimbav, a întârziat, din cauza ceţii. var photos=new Array(); var photos_width=new Array(); var photos_height=new Array(); var photos_big=new Array(); var photoslink=new Array(); var photosdescription=new Array(); var preloa

Lipsa de vizibilitate i-a determinat pe organizatorii evenimentului să amâne ridicarea de la sol. Deşi era programat să înceapă la ora 10.00, spectatorii curioşi au fost nevoiţi să aştepte o oră în plus pentru a admira spectacolul aerian.
Pe lângă cei mai buni piloţi de acrobaţie din ţară, la Ghimbav sunt aşteptaţi să sosească şi doi campioni mondiali, Peter Besenyi şi Veres Zoltan, din Ungaria.
În plus, pentru pasionaţi au fost pregătite concursuri de aeromodele, salturi ale paraşutiştilor de la „Total Air” şi Aeroclubul României, motodeltaplane, un gyrocopter, elicoptere şi un balon cu aer cald.

În cele două zile, distracţia este asigurată  de formaţiile Juke Box şi Mandinga, care au programate concerte. Organizatorii speră ca vremea să îi ajute şi să poată ca mâine să respecte programul, care ar trebui să înceapă la ora 10.00. Pentru spectatori au fost amenajate locuri de parcare, iar cei care vor să rămână aici peste noapte, este disponibi un spaţiu de parcare.

Preţul biletului de intrare este de 3 lei.

Urmăriţi aici materialul video de prezentare a evenimentului.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite