Braşov: Mircea Geoană a avut parte de huiduieli şi multe peripeţii la Săcele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Mircea Geoană a avut parte de huiduieli şi multe peripeţii la Săcele
Braşov: Mircea Geoană a avut parte de huiduieli şi multe peripeţii la Săcele

Spiritele au fost calmate repede de simpatizanţi, prezenţi în număr mare în mulţime. Chiar dacă vizita a fost scurtă, pentru un timp, preşedintele Senatului a jucat rolul unei mirese, a lui Moş Crăciun, dar şi pe cel al vânzătorului de vată de zahăr. Vedeţi peripeţiile lui Geoană la „Sântilia”, în imagini, aici.

Prezent la Săcele, la serbarea câmpenească „Sântilia”, preşedintele Senatului a primit atât strângeri de mână, cât şi huiduieli. Cei care au încercat însă, să protesteze faţă de vizita lui Geoană, au fost repede calmaţi de ceilalţi simpatizanţi din mulţime. Încă de la intrarea în Poiana lui Angelescu, Geoană a făcut o baie de mulţime, după care s-a îndreptat spre scena, unde se desfăşurau spectacolele folclorice. Aici, a a intrat printre şirurile de scaune şi a dat mâna cu săcelenii, acceptând totodată, să facă şi câte o şedinţă foto.

În braţele lui Geoană

Aclamat de mulţime, preşedintele Senatului a decis să urce dealul spre vârful poienii, pentru a fi în centrul atenţiei sutelor de participanţi la eveniment. Momentele comice nu au întârziat să apară, pe lângă copii care au făcut poze în braţele lui Geoană, ca la Moş Crăciun, şi o femeie de mai bine de 40 de ani a vrut să imortalizeze momentul unic, aşa că s-a aşezat şi ea pe piciorul lui Geoană. Şirul peripeţiilor nu s-a oprit însă, aici.

Aruncarea buchetului

Un săcelean entuziasmat că îl vede pe preşedintele Senatului în carne şi oase a sărit din mulţime şi a vrut să ajungă în vârful dealului, unde se afla acesta, ţinând morţiş să-i înmâneze... un buchet de sunătoare. Surprins de acest lucru, preşedintele Senatului nu a ştiut ce să mai facă aşa că pe moment s-a gândit să joace rolul unei mirese şi a aruncat buchetul spre mulţime, făcându-i semn celui care l-a prins că o să se însoare cât de curând.

Vânzător de... vată de zahăr

Apariaţia lui Geoană a pus pe locul doi spectacolul folcloric, ansamblurile de pe scenă dansând mai mult pentru ele însele, decât pentru spectatori, aceştia fiind preocupaţi să se uite după Mircea Geoană.
După un timp, acesta a coborât din nou în mulţimea de lângă scenă, dar nu înainte de a se opri la una dintre vânzătoarele de vată de zahăr. Preşedintele Senatului i-a furat acesteia, pentru o clipă meseria şi apoi, l-a servit cu vată de zahăr pe un micuţ.

„Mă pune soţia pe cântar”

La final, el a trecut şi pe la ciobanii care vindeau bulz, dar în ciuda insistenţei acestora, a evitat să deguste preparatele motivând că: „mă pune soţia pe cântar, când ajung acasă”.

Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite