Ministerul impune condiţii noi la al doilea examen pentru conducerea Ambulanţei Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce niciunul dintre cei doi candidaţi care au participat la concursul pentru ocuparea postului de manager nu a obţinut notă de trecere, Ministerul impune noi reguli.

Raed Arafat, subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii, spune că examenul a fost foarte riguros şi corect şi spune că un nou concurs va fi organizat peste o lună, precizând că vor fi introduse noi reguli. „Candidaţii care vor fi respinşi şi a doua oară s-ar putea să nu mai poată participa la concurs. Probabil şi acei manageri interimari care refuză să se înscrie la concurs mai multe sesiuni s-ar putea să aibă aceeaşi soartă" a precizat Arafat.
Nici medicul Mioara Văitiş, care a condus până acum Serviciul de Ambulanţă Judeţean Braşov, şi nici David Levente, juristul instituţiei, nu a reuşit să promoveze examenul.
Din cei 49 de candidaţi înscrişi, după rezolvarea contestaţiilor au promovat doar 23, la 13 dintre servicii nu a fost niciun candidat promovat, iar din cinci judeţe nu a participat nimeni.
Alături de Braşov, niciun candidat de la Serviciile din Brăila, Buzău, Caraş-Severin, Călăraşi, Dâmboviţa, Giurgiu, Mureş, Olt, Satu Mare, Sălaj, Vâlcea şi Vrancea nu a reuşit să promoveze.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite