Braşov: Mihai Roman - „Putem câştiga meciul cu oltenii“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Mihai Roman - „Putem câştiga meciul cu oltenii“
Braşov: Mihai Roman - „Putem câştiga meciul cu oltenii“

Mijlocaşul echipei FC Braşov, Mihai Roman, este de părere că echipa sa poate câştiga meciul cu Universitatea Craiova, din cadrul etapei a IV-a a Ligii I, o victorie fiind importantă pentru a se menţine invincibilitatea pe teren propriu.

"Dacă nu am fi pierdut două puncte în meciul cu Astra puteam spune că am fi avut un start excelent de campionat. Acum ne concentrăm asupra meciului de vineri cu Universitatea Craiova, în care trebuie să facem totul pentru a obţine cele trei puncte. Nu va fi uşor, însă sunt convins că putem cîştiga meciul cu oltenii. Este important pentru echipa, dar şi pentru suporteri, să ne menţinem invincibilitatea pe teren propriu", a declarat Mihai Roman pentru site-ul oficial al clubului.

Fotbalistul braşovean spune că este fericit că a reuşit să marcheze la Vaslui primul său gol în actuala ediţie de campionat. "Mă bucur foarte tare că am reuşit să marchez primul meu gol în acest campionat, în meciul cu Vaslui, care era unul foarte important pentru noi. Dedic această reuşită soţiei mele, coechipierilor, dar şi prietenilor mei. Am avut un meci foarte greu la Vaslui, acolo unde sunt convins că nu multe echipe vor reuşi să plece cu puncte. După părerea mea, am obţinut un punct important şi meritat după aspectul jocului, a mai precizat mijlocaşul.

FC Braşov va juca vineri, de la ora 18.00, în etapa a IV-a a Ligii I, pe teren propriu, cu Universitatea Craiova.

Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite