Mihaela Ursuleasa cântă cu orchestra din Paris / VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihaela Ursuleasa
Mihaela Ursuleasa

Concertul cunoscutei pianiste va avea loc vineri, 29 octombrie, la Cité de la Musique. Pianista, afirmată în lumea muzicii încă din copilărie, a fost comparată cu Clara Haskil şi Martha Argerich.

Sub bagheta tânărului dirijor Andris Nelsons şi alături de Orchestra din Paris, braşoveanca Mihaela Ursuleasa le va oferi melomanilor un Concert Strauss - Mozart, de excepţie.

„Când vin acasă, e cel mai special concert. În Germania sunt mai experţi, mai elevaţi. Dar căldura o simt aici", declara în urmă cu puţin timp, într-un interviu acordat unui ziar central.

Cu sânul la vedere, pe covorul roşu

Mihaela Ursuleasa şi-a asigurat nu numai succes profesional, dar şi celebritate mondenă, după câştigarea trofeului concursului Echo Klassic desfăşurat în Germania. Când a sărit în sus de bucurie, aflată pe covorul roşu, unul dintre sâni i-a ieşit din decolteu, spre deliciul fotografilor prezenţi la eveniment.

Mihaela Ursuleasa

Talent recunoscut din adolescenţă

Mihaela Ursuleasa s-a născut la Braşov, în 1978. La vârsta de 13 ani a fost ascultată de celebrul dirijor Claudio Abbado, care i-a oferit posibilitatea de a-şi construi întreaga pregătire muzicală, printr-o bursă de studii la Viena.

 Momentul decisiv al carierei sale a fost câştigarea marelui premiu la una dintre cele mai importante competiţii interna­ţionale, „Clara Haskil" din Elveţia - în 1999, învingă­toare dintre 120 de concurenţi.

De aici, succesul în carieră i-a fost asigurat de talentul recunoscut la toate festivalurile şi concursurile internaţionale la care a participat.

Printre dirijorii cu care a colaborat se numără: Wolfgang Sawallisch, Paavo Järvi, Gerd Albrecht, Kurt Sanderling, Sir Neville Marriner şi Dennis Russel Davies.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite