Mică publicitate a suporterilor FC Braşov, pe zidurile Prefecturii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Suporterii echipei FC Braşov se organizează pentru meciul de joi, de la Vaslui, atunci când echipa ardeleană se poate califica pentru prima oară în istorie în finala Cupei României. Astfel, ei au amplasat anunţuri despre deplasare prin tot oraşul, inclusiv pe zidurile Prefecturii.

Liga Suporterilor Stegari organizează joi, 15 aprilie, deplasarea la Vaslui, acolo unde se desfăşoară meciul retur din semifinala Cupei României, dintre formaţiile FC Vaslui şi FC Braşov. În meciul tur, ardelenii s-au impus cu scorul de 1-0, având şanse de a juca în finala programată la Iaşi, pe 5 iunie 2010.

Potrivit anunţului postat pe zidul Prefecturii Braşov, cei care doresc să facă deplasarea la Vaslui o pot face contra sumei de 10 lei, rezervările putând fi făcute până luni, 12 aprilie, la numerele de telefon 0726.838.679 sau 0724.031.644. Plecarea spre Vaslui este programată pentruu ziua de joi, ora 11.30, din faţa Sălii Sporturilor.   

image

În altă ordine de idei trebuie spus că, în ultima vreme, clădirea Prefecturii a ajuns una dintre victimele predilecte ale celor care vor să-şi etaleze trăirile artistice cu ajutorul spray-urilor cu graffiti. Iar aceasta în condiţiile în care clădirea este păzită permanent de reprezentanţii mai multor instituţii de ordine publică.   

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite