Metodă modernă de achiziţionare a biletelor RAT Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Regia Autonomă de Transport Braşov a pus în funcţiune trei automate de bilete de autobuz şi troilebuz. Amplasate în Livada Poştei, la Gara Braşov şi pe Bulevardul Saturn, automatele vor elimina cozile din faţa caselor de bilete şi vor oferi călătorilor posibilitatea de a-şi achiziţiona bilete la orice oră.

Automatele funcţionează cu bancnote de 1 leu sau 5 lei şi cu fise de 50 de bani şi oferă şi rest. Acestea emit bilete cu o călătorie, în valoare de 1,5 lei, două călătorii, de 3 lei, bilete cu două călătorii cu reducere pentru pensionari, care costă 1,5 lei şi bilete cu o călătorie pentru Poiana Braşov, în valoare de 3,5 lei. Biletele au valabilitate nelimitată, iar pe acestea este tipărită o serie, data şi ora eliberării.

Fie că şi-au cumpărat bilete cu o călătorie, două călătorii, bilete pentru pensionari sau bilete pentru Poiana Braşov, oamenii de toate vârstele au încercat astăzi noul aparat, amplasat în Livada Poştei.

image

„E foarte bun acest automat pentru că nu vom mai sta la coadă şi nici doamnele de la ghişeu nu ne vor mai răspunde urât", a spus Andreea Drăgulescu (16 ani), care şi-a cumpărat un bilet cu o călătorie.

image

Şi cei mai vârstnici privesc cu ochi buni iniţiativa RAT Braşov de a amplasa automate de bilete. „E o metodă modernă de a cumpăra bilete. Nu vom mai sta la rând, iar cei care fac curse târzii îşi pot cumpăra biletele de la acest automat", a declarat Aurora Neagu (55 de ani).

image

Cele trei automate au fost cumpărate cu titlu gratuit, prin contract de comodat, urmând ca după trei luni, să fie amplasate alte o sută de aparate, mai performante, care vor emite şi abonamente, de tip card radiosemnalizat, la care se va putea plăti şi cu cardul de credit. De aceea şi autobuzele vor fi dotate cu cititoare pentru cardurile radiosemnalizate.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite