Braşov: Memorialul "Ioan Vlădescu", o nucă prea tare pentru Rom Cri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Memorialul "Ioan Vlădescu", o nucă prea tare pentru Rom Cri
Braşov: Memorialul "Ioan Vlădescu", o nucă prea tare pentru Rom Cri

Gruparea de handbal masculin SCM HC Rom Cri Braşov a terminat pe ultima poziţie la memorialul "Ioan Vlădescu", suferind înfrângeri pe linie.

Dacă ieri au pierdut în faţa mult mai titratelor grupări Ştiinţa Bacău (25-34) şi Bucovina Suceava (22-25), astăzi băieţii pregătiţi de Liviu Paraschiv au fost învinşi la limită de Dinamo Bucureşti, cu 19-20 (11-13). În căutarea primului succes al turneului, braşovenii au început bine meciul şi nu i-au lăsat pe "alb-roşii" să se distanţeze. Mai mult, handbaliştii noştri au egalat la şapte situaţia pe tabela de marcaj, în minutul 19.

Repriza secundă a fost extrem de echilibrată, scorul în ultimele 30 de minute fiind de 8-7 pentru Rom Cri. Dacă la capitolul defensiv au apărut anumite nesincronizări, iar la faza de finalizare lipsa de experienţă îşi spune cuvântul, în schimb poarta a fost închisă perfect de Andreev. În pregătirea debutului de sezon competiţional, care se va produce la începutul lunii septembrie, SCM HC Rom Cri va susţine la sfârşitul lunii august un turneu de verificare în Bacău.

"A fost un turneu extrem de util pentru noi, întrucât ne-am testat în compania unor echipe valoroase ale campionatului nostru. Am adus la Braşov grupări din prima parte a clasamentului, care ne-au ajutat să ne dăm seama care este valoarea noastră. Au apărut multe greşeli în jocul nostru şi am ratat nepermis de mult, pe fondul unei lipse de concentrare la finalizare. Avem o echipă tânără, care nu are experienţă şi este normal să avem astfel de probleme. Au existat şi handbalişti care nu au demonstrat nimic la acest turneu şi m-a nemulţumit jocul la linia de nouă metri", a precizat antrenorul braşovenilor, Liviu Paraschiv.

Prima ediţie a memorialului "Ioan Vlădescu" a fost câştigată de Ştiinţa Bacău, care a învins în ultimul meci pe Bucovina Suceava, cu 32-30 (19-15).

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite