Braşov: Maşina arsă nu era asigurată (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Maşina arsă nu era asigurată (UPDATE)
Braşov: Maşina arsă nu era asigurată (UPDATE)

Incendiul a izbucnit pe strada Nicolae Bălcescu, lângă Prefectură. Flăcările, înalte de 4-5 metri, au cuprins partea din faţă a unui autovehicul Opel Vivaro, cu o capacitate de nouă locuri. Proprietarul maşinii este distrus, mai ales că maşina nu era asigurată.

Flăcările s-au declanşat în jurul orei 11.40. În acel moment, în vehicul se aflau fiul proprietarului, împreună cu un prieten. Dintr-o dată tinerii au observat că de sub capotă iese fum. „Imediat au început să iasă şi flăcările. Au luat repede extinctorul din spate şi au încercat să îl stingă. M-a sunat băiaul şi am venit repede. Nu ştiu de la ce a putut izbucni incendiul fiindcă maşina nu avea probleme. Am adus-o acum trei ani din Germania şi este an de fabricaţie 2004. Acum trebuie să mă apuc să o desfac în bucăţi şi să văd ce fac cu era. Din păcate nu este asigurată”, a declarat proprietarul maşinii, Istvan Kalman. 

Nu a fost pericol de explozie

Pompierii militari de la ISU au reuşit să stingă la timp incendiul. „Din fericire nu a fost pericol de explozie. Nu a fost o intervenţie dificilă, însă flăcările au fost de 4-5 metri. Ele au cuprins motorul maşinii şi a ars toată partea din faţă. În acest moment nu putem să ne pronunţăm cu privire la cauzele izbuncnirii incendiului”, a precizat sgt. mj. Alin Berevoescu din cadrul ISU Braşov.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite