Marius Şumudică este noul antrenor al stegarilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şumudică a fost pe placul patronului FC Braşov. Foto: Arhivă
Şumudică a fost pe placul patronului FC Braşov. Foto: Arhivă

FC Braşov este noua echipă la care va activa fostul antrenor al Rapidului. Formaţia braşoveană care se află, la ora actuală, pe locul 12 în clasamentul Ligii I. Şumudică a plecat cu scandal de la Astra Ploieşti, în ciuda faptului că reuşise o serie incredibilă de 10 etape fără înfrângere.

Şumudică a semnat contractul cu FC Braşov pentru două sezoane. Patronul FC Braşov speră ca noul antrenor să reuşească să ridice echipa în clasamentul Ligii 1. „Şumudică nu are nevoie de prezentare, fiindcă îl recomandă rezultatele. Credeţi că îl aduceam dacă nu consideram că este omul potrivit pentru echipă în acest moment? Sunt convins că ne va aduce multe punct, fiindcă el pe oriunde a fost, a arătat că este foarte bun. Pe lângă Rapid, a făcut treabă excelentă şi la Astra şi la Bistriţa. Eu mi l-am dorit şi în vară, dar semnase deja cu Kavala în acea perioadă", a declarat Ioan Neculaie, patronul celor de la FC Braşov, citat de Prosport.

Marius Şumudică, a declarat, luni, agenţiei Mediafax, că a fost demis din funcţia de antrenor al echipei Astra Ploieşti, în timp ce preşedintele Comitetului Director al clubului, Petre Buduru, susţinea că antrenorul este cel care a demisionat. "Am fost demis din funcţie, de astăzi nu mai sunt antrenorul Astrei. Nu ştiu motivul pentru care conducerea a ales să se despartă de mine. Dar asta este, merg mai departe, nu am ce să fac", a spus Şumudică, precizând că deocamdată nu are oferte de la alte cluburi.

Astra a pierdut, duminică, în Giuleşti, scor 2-3, cu Rapid, aceasta fiind singură înfrângere a echipei ploieştene în cele zece etape în care a fost pregătită de Marius Şumudică.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite