Braşov: Reuşită pentru pilotul Mihai Marinescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sportivul s-a clasat pe locul 11 în etapa a treia din World Series by Renault, care s-a desfăşurat pe circuitul Hungaroring, lângă Budapesta.

Mihai Marinescu a început cursa de pe poziţia 25, după ce la antrenamentele libere s-a confruntat cu o serie de defecţiuni tehnice la maşină. “A fost o cursă bună şi a fost prima oara când am simţit perfect monopostul. Am reusit să merg la limită, să-l “storc” şi am scos timpi foarte buni pe secţiunile tehnice, virajate. Cred că m-am acomodat cu această maşină, care e extraordinară, puternică şi tehnică în acelaşi timp. Sper să pot continua în acest campionat şi să încep să fructific experienţa acumulată”, a spus Mihai Marinescu.

Vrea să evolueze şi în alte curse

Echipa Interwetten i-a făcut pilotului o ofertă foarte avantajoasă, care îi va permite să evolueze pentru încă trei curse din World Series by Renault. „Singura problema, în acest moment, este bugetul. Dacă voi găsi un partener care să mă susţina voi lua startul şi în cursele de la Silverstone, Le Mans şi Nurburgring. Totul depinde doar de acest lucru”, a mai adaugat Mihai Marinescu, la finalul cursei din Ungaria.


Sabatino, marele câştigător de la Budapesta


Etapa de pe Hungaroring a fost câştigată de coechipierul lui Mihai, italianul Pasquale di Sabatino: “Nu aş fi visat niciodată că o să câştig plecând de pe poziţia a 15-a a grilei de start. Am avut însă mult noroc cu a doua intrare a Safety Car-ului. În spatele acestui succes este însă şi foarte multă muncă”, a declarat italianul

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite