Braşov: Mariana Târcă nu e dorită la Rulmentul!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai multe sportive din lotul actual au anunţat că vor părăsi formaţia în cazul în care Mariana Târcă va prelua conducerea tehnică a echipei de handbal CS Rulmentul Braşov.

Primarul municipiului Braşov şi patronul formaţiei de la poalele Tâmpei, Teodor Florescu, au ajuns la un acord în privinţa preluării formaţiei de către Consiliul Local. În acest context, venirea antrenoarei Mariana Târcă pe banca trupei braşovene reprezenta o certitudine în urmă cu doar câteva zile. Însă, situaţia s-a schimbat radical în ultima vreme.

Astfel, majoritatea sportivelor din lotul actual au anunţat că vor părăsi echipa de la poalele Tâmpei în cazul în care tehnicianul Herbert Muller va fi îndepărtat. În acest context, deşi îşi dorea să o readucă la Rulmentul pe Mariana Târcă, primarul George Scripcaru pare decis să-l păstreze pe Herbert Muller la conducerea tehnică.

Mai mult, cei doi au purtat unele discuţii în ceea ce priveşte viitorul formaţiei braşovene, stabilindu-se o strategie pentru perioada imediat următoare. Astfel, la începutul lunii decembrie, antrenorul Herbert Muller va participa la Campionatul Mondial din China, de unde va încerca să aducă la Rulmentul sportive valoroase, care să nu aibă pretenţii financiare exagerate.

Mai pleacă jucătoare?

Odată cu preluarea echipei de către Consiliul Local, există posibilitatea ca CS Rulmentul să se despartă de alte două handbaliste. Astfel, este foarte probabil ca Simona Gogârlă şi Nicoleta Alexandrescu să plece de la Braşov. Cele două sportive, în relaţii foarte bune cu fostul patron Teodor Florescu, au contracte prea mari pentru posibilităţile bugetului actual, iar dacă, la renegocierea contractelor nu se va ajunge la un numitor comun, Gogârlă şi Alexandrescu se vor transfera la altă formaţie.

La polul opus, se pare că Ionica Munteanu şi Cristina Niculae vor continua la Braşov, lotul urmând să fie întărit prin transferarea unor sportive de origine africană. Mai mult, fosta jucătoare de la Oţelul Galaţi şi Jolidon Cluj Napoca, Amelia Busuioceanu, se află pe lista formaţiei de la poalele Tâmpei. 

Remember...

Din cauza caracterului impulsiv, Mariana Târcă a intrat în conflict cu "rulmentistele" în vara lui 2008, acesta fiind principalul motiv pentru care antrenoarea a fost îndepărtată de la conducerea Rulmentului acum un an şi jumătate. Cea mai mare handbalistă a Braşovului a fost acuzată de sportivele de atunci că le întrebuinţează prea mult fizic, conducând antrenamente extrem de solicitante. Ce mai mare contestatoare a Marianei Târcă a fost Simona Gogârlă, o apropiată a patronului Teodor Florescu. 

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite