Marius Măldărăşanu: "De jumătate de an stau neplătit. Şi chiria am achitat-o singur"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În afară de Dani Coman, un alt fost jucător de la Rapid, Marius Măldărăşanu, aşteaptă un verdict în privinţa memoriului depus, pentru neplata salariului timp de cinci luni de la FC Braşov

"Acum aştept să văd care este decizia. Din păcate, uite că timpul trece şi chiar dacă gruparea FC Braşov va fi obligată să îmi achite restanţele, tot se va face jumătate de an de când nu am mai încasat niciun ban. E păcat că se ajunge la astfel de situaţii, dar acesta este fotbalul de la noi.

Am ajuns să stau şi neplătit, să îmi achit singur chiria la Braşov pe ultimele patru luni, bani pe care nu cred că îi voi mai recupera vreodată, dar asta este situaţia. Sper ca măcar banii care sunt în contract să mi-i iau.


Nu am fost singurul de la FC Braşov care a stat neplătit, asta nu mai e un secret pentru nimeni. Am tot lăsat de la noi, dar la un moment dat nu am mai putut şi ne-am depus memorii. Păcat că s-a ajuns în asemenea situaţie", a afirmat Măldărăşanu.

Un alt fotbalist care şi-a depus memoriu pentru neplata salariului este Cătălin Munteanu. El a plecat în această vară de la FC Braşov la Dinamo Bucureşti.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite