Braşov: Unirea Urziceni îl aşteaptă pe Marius Măldărăşanu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Unirea Urziceni îl aşteaptă pe Marius Măldărăşanu
Braşov: Unirea Urziceni îl aşteaptă pe Marius Măldărăşanu

Mijlocaşul celor de la FC Braşov, Marius Măldărăşanu, este tot mai aproape de un transfer la campioana Unirea Urziceni.

Astfel, contactat de antrenorul Dan Petrescu, Măldărăşanu îşi doreşte enorm să joace în grupele Ligii Campionilor. Deşi este sub contract cu FC Braşov, fostul rapidist a făcut lobby pe lângă preşedintele clubului de la poalele Tâmpei, Dinu Gheorghe, să fie lăsat să plece la Urziceni. Chiar după partida amicală dintre FC Braşov şi Gloria Bistriţa, cei doi au fost auziţi discutând aprins pe această temă. În primă instanţă, Dinu Gheorghe nu a fost de acord să-l cedeze pe jucător la Unirea Urziceni, dar situaţia s-a schimbat radical în ultimele ore. Până la urmă, se pare că Dinu „Vamă” şi Ioan Neculaie au acceptat doleanţa lui Măldărăşanu şi îl vor ceda pe acesta la campiona României, contra sumei de 100.000 de euro. Tranzacţia se va oficializa în cursul acestei săptămâni, iar mijlocaşul de 33 de ani va merge direct în cantonamentul Unirii din Scoţia.

Contre „Vamă” - Chivorchian

În altă ordine de idei, oficialii lui FC Braşov au refuzat o ofertă pentru Mihai Roman, venită de la Poli Timişoara. Bănăţenii au oferit un milion de euro (TVA inclus), plus doi jucători: Abiodun şi Vali Bădoi. „Am primit o ofertă în scris de la Marian Iancu, dar urma să primim banii abia în vara anului viitor. Sunt de mulţi ani în fotbal şi nu cad în astfel de capcane. În cazul în care acceptam, urma să rămânem şi fără Roman şi să vedem banii numai după un an. În plus, nu a fost corect ceea ce a făcu preşedintele Chivorchian. El a încercat să îl demoralizeze pe Roman, spunând că acesta ar fi câştigat 150.000 de euro la Timişoara. Acestea sunt practici ieftine de Bacău”, a subliniat Dinu Gheorghe.

În replică, patronul Timişoarei, Marian Iancu, a punctat: „Am făcut o ofertă Braşovului pentru Roman, iar cei de acolo au refuzat-o. Nimic mai mult, noi nu am încercat să păcălim pe nimeni. Îl monitorizăm de mai mult timp pe Roman, dar nu am reuşit să-l achiziţionăm”.

Altfel, în prima partidă de verificare a cantonamentului din Elveţia, FC Braşov va întâlni vineri, de la 19.00, pe FK Zamalek (Egipt). La confruntare va asista şi preşedintele Dinu Gheorghe. 

Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite