Mail-urile Elodiei l-ar putea costa pe poliţistul Cioacă 3 ani de puşcărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procesul în care el este judecat pentru violarea secretului corespondenţei se apropie de final, iar în data de 20 septembrie judecătorii Curţii de Apel vor da sentinţa. Codul penal prevede pentru săvârşirea acestei infracţiuni o pedeapasă cuprinsă între 6 luni şi 3 ani.

Acesta nu este singurul proces în care poliţistul este pasibil de puşcărie. Vara aceasta, procurorii l-au trimis în judecată pentru comiterea infracţiunii de furt între soţi. Poliţistul este acuzat că ar fi sustras din aparatmentul soţilor Cioacă-Ghinescu mai multe bunuri care i-au aparţinut Elodiei, printre care rochia de mireasă, bijuterii, parfumuri, haine de blană şi alte obiecte vestimentare.

Totodată, polistul va răspunde şi în civil, după ce părinţii Elodiei i-au intentat două procese. Ambele sunt în plină desfăşurare. Primul vizează apartamentul deţinut de Elodia în cartierul Noua, pe care Cioacă l-a vândut, iar al doilea proces are ca obiect anularea contractului de închirere a garsonierei în care Elodia Ghinescu a avut cabinetul de avocatură. Primul proces are termen de judecată în data de 20 septembrie, iar al doilea în data de 1 octombrie.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite