Mai mulţi romi care trăiau în corturi în cartierul Noua au fost amendaţi de poliţiştii locali

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Romii care locuiau în corturi au fost amendaţi Foto. Poliţia Locală Braşov
Romii care locuiau în corturi au fost amendaţi Foto. Poliţia Locală Braşov

Aceştia au fost depistaţi de oamenii legii în urma unor acţiuni desfăşurate azi-noapte, în cartierul Noua, pentru prinderea celor care consumă alcool pe domeniul public şi a celor care nu respectă liniştea şi ordinea publică.

În timpul controalelor, poliţiştii au verificat 14 persoane şi au aplicat 8 amenzi, conform Legii nr 61/1961, privind ordinea şi liniştea publică, pentru consumul de băuturi alcoolice în locuri publice, în valoare totală de 4.000 de lei.

„În jurul orelor 22.30 au fost depistat un grup de cetăţeni de etnie rromă, care a amplasat fără drept, pe câmpul situat lângă str. Nucului, trei corturi. Poliţiştii locali au procedat la identificarea persoanelor, acestea se numesc: Lazăr B- 40 de ani , Odon M. - 38 de ani, Janos R. - în vârstă de 48 de ani şi Lenke L.- în vârstă de 39 de ani , cu domiciliul în jud. Covasna. Deoarece au existat indicii cu privire la faptul că aceştia s-au constituit în grup în vederea săvârşirii de fapte antisociale, persoanele depistate au fost conduse la sediul Secţiei nr. 4 a Poliţiei Braşov în scopul continuării cercetărilor şi stabilirii cu exactitate a faptelor comise", a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Braşov, Marcel Chirilă.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite