Magistraţii-candidaţi la CSM au venit la Braşov în „campanie electorală“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Candidaţii pentru un post în Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) din partea Curţilor de Apel din ţară au venit, ieri, la Braşov. Magistraţii s-au întâlnit cu judecătorii braşoveni în Sala de consiliul a Curţii de Apel, unde şi-au prezentat proiectele de managment.

La întâlnire au participat Lidia Barac - Curtea de Apel Timişoara,  Dana Gârbovan - Curtea de Apel Cluj, Gheorghe Diaconu - Curtea de Apel Piteşti, Cezar Hâncu - Curtea de Apel Suceava, Horaţiu Dumbravă - Curtea de Apel Târgu Mureş şi Alexandru Şerban, de la Curtea de Apel Braşov.

„Au fost dezbătute aspectele cele mai importante din proiectele candidaţilor şi au fost adresate numeroase întrebări de către judecătorii prezenţi, acoperind o problematică amplă şi de maximă actualitate, referitoare la organizarea şi funcţionarea Autorităţii Judecătoreşti", a precizat purtătorul de cuvânt al Curţii de Apel Braşov, judecătorul Silviu Barbu.

Mandat de şase ani

Alegerile pentru Consiliul Superior al Magistraturii vor avea loc la data de 1 noiembrie 2010. La nivelul curţilor de apel vor fi aleşi, de către adunările generale trei reprezentanţi, la nivelul tribunalelor un reprezentant, iar din partea judecătoriilor vor fi aleşi doi judecători. Candidaţii aleşi în data de 1 noiembrie vor deveni membri CSM pentru următorii 6 ani.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite