Magazinul Selgros Brașov se modernizează!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Proiectul de modernizare a tuturor magazinelor Selgros din România continuă și în anul 2011 cu magazinul din Brașov. Lucrările sunt în plină desfășurare, urmând ca în data de 23 martie 2011, clienţii să se bucure de noua înfăţişare a hipermarketului.

La baza proiectului de modernizare stă ideea de a optimiza sortimentul, de a aranja articolele în funcţie de traseele de cumpărare în magazine și de a ușura orientarea în magazine.

Astfel, noul layout al magazinelor Selgros vine în întâmpinarea obiceiurilor şi dorinţelor clienţilor. În cadrul reamenajării se acordă spaţii mai mari unor categorii de marfă importante pentru clienţi, categorii cu un volum mare de vânzări: băuturi, dulciuri, alimente de bază şi detergenţi.

Se creează de asemenea spaţii mai mari pentru categorii de viitor, cum ar fi articolele Bio şi de „lifestyle", iar gastronomii beneficiază și de raioane specializate de sortiment Non-Food. Zonele de intrare în magazine sunt mai deschise şi mai prietenoase, oferind şi o mică zonă de relaxare.  

În anii 2009 și 2010 au fost modernizate magazinele din Cluj-Napoca, Oradea, Arad, Timişoara și București-Berceni. Finalizarea proiectului este prevăzută pentru sfârşitul anului 2013, când toate magazinele Selgros existente în România vor fi remodelate după noul layout.

Compania Selgros Cash & Carry aniversează anul acesta 10 ani pe piața românească, magazinul din Brașov fiind primul magazin care s-a deschis pe 29 mai 2001.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite