Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu s-au răsfăţat tot weekend-ul în Poiana Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Colegi de muncă, dar şi de dormitor, Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu profită de fiecare weekend liber pentru a fugi din Bucureşti. Pentru ultimul sfârşit de săptămână au ales Poiana Braşov.

De când sunt împreună, Mădălin Ionescu (40 de ani) şi Cristina Şişcanu (26 de ani) parcă şi-au propus să facă turul Europei. Cei doi au fost în Croaţia, în Belgia, în Antalya, dar au luat la pas şi zonele turistice superbe, din România. După o săptămână agitată, dar reuşită la serviciu, realizatorul emisiunii „Drept la ţintă" (Kanal D) a avut chef de o bulgăreală zdravănă, în Poiana Braşov. Mădălin şi-a luat iubita şi, de această dată fără copii, a fugit la munte. Acolo a început răsfăţul, iar cei doi s-au simţit boeiereşte şi au mâncat haiduceşte.

„Vremea a fost perfectă. A nins atât sâmbătă, cât şi duminică, ne-am simţit minunat. Am fost şi la Coliba Haiducilor, unde am mâncat iepure cu măsline şi portocale, bourghinion de urs şi alte merinde tradiţionale româneşti", a declarat Mădălin Ionescu pentru Click!

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite