Lumânări aprinse şi balade la chitară, în Piaţa Sfatului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de tineri se vor aduna sâmbătă seara în Piaţa Sfatului, cu chitări şi lumânări aprinse în mână, pentru a marca sărbătoarea inernaţională Ora Pământului.

Tinerii braşoveni, membri ai ONG-urilor locale, vă dau întâlnire la Modarom, pentru a vă alătura unui marş cu lumânări, pe traseul Republicii, Piaţa Sfatului. În piaţă, tinerii vor cânta la chitară şi vor desena din lumanâri numarul 60, simbolul internaţional al evenimentului.

"Sunt bineveniţi toţi cei care doresc să se alăture grupului de voluntari, să aprindă lumânări, să cânte la chitară şi să îşi manifeste astfel grija faţă de planetă, alături de peste un miliard de oameni",a declarat Madalina Cioroiu Andronescu, purtator de cuvant al Centrului Pilot de Voluntariat Brasov.

Evenimentul începe la ora 20.30, iar întâlnirea de la Modarom este fixată pentru ora 20.00. Se vor alătura acestei sărbători şi numeroase localuri din Braşov, baruri şi cafenele, care vor oferi clienţilor o seara la lumina lumânarilor.

Timp de o ora, iluminatul public va fi oprit în zona Prefecturii Judeţului Braşov, Primariei Braşov şi a Postei, în Piaţa Sfatului, precum şi panourile luminoase cu numele oraşului existente pe muntele Tâmpa, gest care doreşte să atraga atenţia asupra încălzirii globale şi a responsabilizării braşovenilor faţă de protecţia mediului.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite