Lucrările la parcul de sub Tâmpa sunt pe ultima sută de metri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Parcul „Tiberiu Brediceanu" va fi gata în aproximativ o lună. După aceea, braşovenii, dar şi turiştii se vor putea bucura de terenuri de sport, plimbări pe alei, iar cei mici de locuri de joacă pentru copii.

„Lucrările sunt în proporţie de 80 la sută executate, începând de la amenajarea spaţiilor verzi, plantare de material dendrofloritic, arbuşti, copaci, montare de mobilier urban, alei pietonale pentru agrement, sistem de irigat, terenuri de sport, de tenis şi locuri de joacă. Sistemul de iluminat care îl avem în zonă va fi extins pe partea dreaptă, cum ajungi pe traseele turistice pentru drumeţii, care sunt utilizate de către iubitorii de mişcare. După ce finalizăm sută la sută acest poriect, împreună cu Regia Locală a Pădurilor Kronstadt, vom amenaja traseele de drumeţii cu alei, care vor fi refăcute cu pietriş, cu bănci, cu loc de staţionare, iluminat, în aşa fel încât atunci când ajungi în Răcădău, în sus, să fie o zonă foare sigură şi practicabilă de către cei care iubesc mişcarea şi drumeţiile", a spus primarul Braşovului, George Scripcaru.

Proiectul parcului „Tiberiu Brediceanu" este finanţat  din Fondul de Mediu prin Programul naţional de îmbunătăţire a calităţii mediului prin realizarea de spaţii verzi în localităţi.  Valoarea totală a proiectului este de 1.886.869,00 lei. Finanţarea nerambursabilă este în valoare de 1.802.230,00 lei, reprezentând 95,51% din valoarea totală a proiectului. Suprafaţă terenului amenajat este de 48.186,00 metri pătraţi.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite